Tanácsok a saját vízvezeték-készítéshez


Ha saját vízvezeték-munkát kell végeznie, akkor azon tűnődhet, hogy hol kezdje, mit fontoljon meg, milyen felszerelést vásároljon, és milyen szabályokat kövesse. Az ebben a cikkben szereplő tippek rájönnek, milyen információkra van szükségük képzett vízvezeték-szerelőnek.

Ne fizetj semmit, amíg be nem fejezik a munkát. Előfordulhat, hogy a vízvezeték-szerelőnek a munka részéig meg kell fizetnie a költségek egy részét, bár a teljes költséget csak akkor kellene fizetnie, amíg biztos lehet benne, hogy a munkát helyesen végezték el. Tudnia kell, hogy a vízvezeték-szerelő elvégezte a munkáját, mielőtt fizetne neki.

Ha megtudja, mely eszközök és milyen módon lehet őket használni, sokkal jobb lesz a vízvezeték-szerelő. Mielőtt bármilyen javítást kipróbálna, ügyeljen arra, hogy idő előtt készítsen tervet, mert a hibák kijavítása drága lehet.

Ha eltömődött WC-je van, és a vízszint nagyon alacsony, és a medencében nagyon kevés víz van, próbálja meg önteni valamilyen meleg vizet közvetlenül a WC-be. Ezt ismételje meg, amint a víz visszatér az alacsonyabb szintre.

Ellenőrizze a fürdőszobában a padlót, hogy nem puha-e a padló körül. Pénzt takaríthat meg, ha ezeket a problémákat hamarabb észreveszi.

Ne tegyen zsírt, olajat vagy zsírt a csatornába. Ez elsősorban igaz, ha valaki szemeteskezelővel rendelkezik; a zsír miatt a pengék lassabban és kevésbé fordulhatnak el. Ügyeljen arra, hogy az olajat a mosogatójától távol tartsa.

Ha narancssárga vagy rózsaszín foltokat észlel a fürdőszobában, azaz a vasból a vízellátásban van. Ezt a vízlágyítóval javíthatjuk, amelyet meg lehet vásárolni egy boltban, vagy egy cégnél kijönhet a házához, és gondoskodhat róla.

Ütemezze vízvezeték-munkáját egyszerre. Kísértés lehet arra, hogy vízvezeték-szerelők kerülnek ki minden apró dologhoz, ami történik, de ha egyszerre több javítást hajt végre, megtakaríthatja a költségeket. A legtöbb vízvezeték-szerelő óránkénti díjat fizet, amelyet minimalizálhat, ha otthonában csak egy látogatás van.

Sok energiát takaríthat meg a hatékonyabb zuhanyfejekkel. A legtöbb meleg vizet zuhanyozásból használjuk. Az energiahatékony zuhanyfej beszerelésével, amely néhány dollárba kerülhet, évente akár 100 dollárt vagy ennél is többet takaríthat meg zuhanyfejjel házában.

Ne öblítsen olyanokat, amelyek valószínűleg nem oldódnak fel, és tekerje le az eltömődő csöveket, például pelenkák, pelenkák vagy pamutgolyók, papírtörölközők és pamutgolyók.

Tisztítsa meg a szárító szöszcsapdáját. Ez elősegíti a szárítógép jobb működését és megakadályozza a tüzet. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a szöszcsapdában, nincs-e rajta könny vagy lyuk, ami azt jelentené, hogy a szösz behatol a csöveibe, mert ez nagyobb problémákat okozhat, mivel azt jelentheti, hogy a szösz kijön a csövekbe.

A befagyott csövek pénzt okozhatnak. Az első dolog, amit meg kell tennie, győződjön meg arról, hogy az összes külső cső alaposan be van csomagolva vagy szigetelve. Amikor hidegebb lesz, engedje le és húzza ki a tömlőket, és zárja le a külső csaptelepet. Ez pénzt takaríthat meg a vízvezeték-számláknál.

Ne várja el, hogy megtisztítja a habarcsot a vízvezetéktől. Megpróbálhatja szakítani, hogy még tovább esjen, ami segíti a vezetéket. Ez a műanyag csövekben sokkal sikeresebb, mint a fémcsövek.

Mint látta, a vízvezeték-szerelem, bár félelmetesnek tűnik, nem olyan bonyolult. Csak nagyon sok alapot tartalmaz. Annak eldöntéséhez, hogy hol kezdje, csak néhány kutatás, munka és józan ész van, hogy megtalálják a legjobb és leghatékonyabb módszert az adott munkaköréhez.