Hasznos cikkek marketing tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel

- Írni vagy nem írni? -Nem ez a kérdés. Ha szívében író, akkor írni fog. A kérdések: "Mi?" és "kinek?" Ha csak önmagát írja, valószínűleg elutasító leveleket fog kapni. Másfajta megközelítésre van szüksége, egy adott közönségre.

Együttműködés más webhelyekkel, hogy új helyeken jelenjenek meg cikkei. A legtöbb webmester boldogan engedélyezi a vendégblogot, mert értékelik a tartalmat is. Vissza fognak linkelni webhelyére, növelve népszerűségét a keresőmotorok iránt. Próbálja meg közzétenni cikkét egy jól ismert oldalon, hogy jelentősen növelje a forgalmat.

Győződjön meg arról, hogy cikkei kiváló minőségűek. Ha sok gépelési, helyesírási vagy nyelvtani hibája van, akkor amatőrnek tűnik. Az emberek nem veszik komolyan, és elkerülik az összes cikket. Ugyanez igaz, ha téves tényeket közöl, vagy hazudik olvasóinak.

Ügyeljen arra, hogy hol tárolja cikkeit. A Google nemrég megváltoztatta algoritmusát, hogy megbüntesse az "alacsony minőségű tartalomfarmokat". Úgy tűnik, hogy bizonyos cikkeket tároló webhelyek, például az eHow és a Squidoo, érintettek voltak. Míg a cikk-könyvtárak jó kiegészítő forrása a hátsó linkeknek, tárolja cikkeit saját webhelyén, ha egyáltalán lehetséges.

Legyen releváns a cikke sok ember számára. A speciális témák érdekesek lehetnek egyesek számára, de a legtöbb ember nem olvas túl az első mondaton, ha nem ez érdekli őket vagy rajong értük. Gondoljon általánosításra, amikor a cikkek írásáról van szó.

Győződjön meg arról, hogy összekapcsolja a fő cikket az összes többi cikkével. Ez hasznos a fő cikknél, mivel a keresőmotorok indexeiben szerepel, és lehetővé teszi, hogy a többi cikk visszaforgalmat kapjon.

Ha képeket vagy képeket mellékel a cikkhez, nagyszerű módja annak, hogy több figyelmet vonzzon. Az olvasók szeretik, ha vizuálisan kísérik az olvasott szöveget. Győződjön meg arról, hogy az Ön által használt kép engedélyezett, és a képeket saját fiókjában tárolja, nem pedig hivatkozással.

Ha minden egyes cikkhez egy stílusú írást ragaszkodik, az biztos módja annak, hogy elveszítse az olvasókat. Ha ugyanazt az írási formulát látja újra és újra, elveszíti az olvasók érdeklődését a marketing iránt. Azáltal, hogy a cikkek frissek és változatosak, új olvasókat vonzhatnak cikkeikhez.

Győződjön meg arról, hogy az Ön által nyújtott tartalom időszerű és időtálló. Nem szeretne konkrét, részletes tartalmat közzétenni olyan helyen, ahol nem szerkesztheti, módosíthatja vagy adhat hozzá információkat. Ha olyan fórumba vagy blogba ír, amely nem teszi lehetővé a szerkesztői hozzáférést, csak általános információkat tegyen közzé a webhelyére mutató linkkel. Azoknál a cikkeknél, amelyek lehetővé teszik a szerkesztést és frissítést, gyakran tegye ezt, hogy időszerű legyen.

Ahhoz, hogy sikeres cikkforgalmazó lehessen, hajlandónak kell lennie arra, hogy többet tegyen, mint a másik marketinges. Lehet, hogy nem is ismersz egy másik cikk -marketinget, de feltételezned kell, hogy valaki dolgozik, miközben ezt olvasod. Ez azt jelenti, hogy rengeteg tennivalója van, ezért foglalkozzon a kampányával.

Még a legelterjedtebb cikk -forgalmazóknak is van hova fejlődniük. Senki sem tökéletes ebben az üzletben. Mindig ne feledje, hogy még a legjobban teljesítő kampányait is módosítania kell. Keresse meg, mit élveznek az olvasói a marketingtevékenységeiben, és dolgozzon annak javításán. A dolgok pillanatok alatt jóból nagyszerűvé válhatnak.

Most, hogy összeválogatta azokat a kiadványokat, amelyekhez cikkeket fog írni, készen áll az újrakezdésre. Képed van az olvasóról, akinek írsz. Lehet, hogy továbbra is kap elutasító leveleket, de néhány elfogadást is meg kell kapnia.