A kívánt változtatások egyszerű módjai

Ebben a cikkben szilárd önsegítő tanácsokat talál, amelyek segítenek a problémák megoldásában és a kívánt szintű siker elérésében. Az itt bemutatott technikák arra tanítanak meg, hogy jobban belemerüljenek a lehetséges problémákba, mielőtt azok kiszabadulnának és negatívan befolyásolják az életedet. A tippek egyszerűek, mégis hatékonyak.

Pszichológiai tény, hogy fokozatosan egyre inkább hasonlítunk arra, amelyre folyamatosan figyelünk. Más szóval, rögeszméje hamar valósággá válik. Ha megengeded magadnak, hogy elidőzzen kudarcain és depresszióin, az Önhöz kapcsolódó láncok csak szilárdabbá és szorosabbá válnak. Ha azonban a jövőbeni sikereken gondolkodik - és képes példaképekkel - átalakulhat azzá, aki szeretne lenni. A gondolkodásmód kulcsfontosságú a siker szempontjából.

Elemezzen mindent, amit csinál. Ha a hiedelmek alapvető készletét gyakorolja, akkor ismerje fel, hogy mikor gyakorolja azokat, hogyan ragaszkodott meggyőződéséhez, és mit jelent ez a cselekvés mind a jövőbeli cselekedetek, mind pedig alapvető meggyőződése szempontjából. Ez lehetővé teszi, hogy tiszta fejet tartson a személyes fejlődés felé vezető úton.

Tanuljon meg minél többet arról, ami aggasztja Önt. Oktassa magát. Nyilvánvalónak tűnhet, de meglepően kevés ember fordít időt arra, hogy leüljön és tanulmányozza azokat a dolgokat, amelyek felidegesítik őket, vagy azokat a tényezőket, amelyek súlyosbíthatják a helyzetet. Ha időt szán ezekre a dolgokra, hatalmas változást hozhat.

A siker érdekében keresse meg erősségeit, és koncentráljon azok fejlesztésére. Ne aggódjon túlságosan a kerekítés miatt. Az erősségeid az, ami megkülönböztet másoktól. Fejlessze erős készségeit, és szakértővé váljon. A szakértők felbecsülhetetlen értékűek a szervezetek számára, és mivel szakértőként piacképesebbé válik.

Minden évet azzal kell kezdeni, hogy megír egy listát azokról a dolgokról, amelyeket az év során szeretne teljesíteni. Tartalmazzon olyan dolgokat, amelyek elvégzéséhez munkára lesz szükség, de olyan dolgokat is, amelyek szórakoztatóak, mint például a vakáció. A lista vezetésével megnézheti az év összes célját, amely segít fókuszban tartani az egészet.

Ne késlekedjen! Még akkor is, ha a figyelmedre váró feladat az elképzelhető legromlástalanabb, az esetek többségében többet fog szenvedni a halasztás, mint az, hogy csak folytatod és elvégzed. Nyújtsa be az IRS-hez a meghosszabbítás iránti kérelmet, és attól tartana, hogy hat hónapig többet teljesít az adókkal, mintha először csak időben tette volna meg!

A szorongás és a rettegés gyakran abból adódik, hogy az egyén képtelen (vagy elutasítja) elfogadni, hogy az életben nem minden biztos; egyszerűen lehetetlen megismerni valaminek a teljes részleteit, beleértve azt is, hogy be fog-e következni vagy sem. Szüntesse meg ezt a szorongást azáltal, hogy megbékél a bizonytalanság nagyon is valóságos természetével. Az összes mentális erőforrásnak egy aggasztó lehetséges következményre való összpontosítása nem fogja meghatározni, hogy az esemény még bekövetkezik-e vagy sem.

Ahhoz, hogy hiteles életet élj, tudatában kell lenned annak, ki vagy valójában és mit szeretnél. Szánjon minden nap legalább 20 percet a meditációra. Vizsgálja meg mindennap a tetteit, és döntse el, hogy valóban azt teszi-e, amit akar. Határozza meg azokat a dolgokat, amelyek valóban a szíve vágyai, és tervezze meg azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie azok elérése érdekében.

Most már fel van véve az erőforrásokkal a valóban működő önsegítő ötletek hatékony alkalmazásához. Időbe telik, míg megszokássá válnak, de miután integrálta ezeket a technikákat, készen áll arra, hogy pánik és fájdalom nélkül kezelje az élet kihívásait. Tehát erősítse meg önmagát az alábbi egyszerű önsegítő tippek segítségével.