Őrülten jó tippek, amelyeket minden cikkmarketingesnek használnia kell!

Ha úgy gondolja, hogy van egy nagyszerű ötlete, amelyet az interneten szeretne értékesíteni, ne várja meg, amíg valaki másnak is eszébe jut. Cselekedjen amint lehet, hogy ötleteit pénzzé válthassa. A cikkmarketing nagyszerű módja ennek, és alább áttekintjük a cikkmarketinggel kapcsolatos legjobb tippeket.

Mivel nem mindenki szereti a hosszú cikkek olvasását, mindig érdemes 500 szónál nem hosszabb cikkekre lőni. Sok tanulmány készült erről a témáról, és a közmegegyezés az, hogy a legtöbb olvasó elveszti érdeklődését az alapvető webes cikkek iránt 500 szó után. Ne felejtsd el: Az internet egy ajtó az azonnali információkhoz, így könnyű a tartalomról egy vicces videóra kattintva.

Tájékoztassa közönségét termékeiről e-könyvben vagy online kiáltványban. Egy bizonyos problémát informatív és segítőkész módon kezeljen. A cél az, hogy a közönség elolvassa a könyvét, és élvezze. Említse meg termékeit, mint olyasmit, amely segíthet a könyv felől érdeklődőknek.

Kutasson témáit, mielőtt írna róluk. Olyan embereknek próbál eladni, akik érdeklődnek a termék iránt, így ha nem úgy néz ki, mint aki tudja, miről beszél, ők tudni fogják. Kutasson más blogokon, és használja a tényleges terméket, és az írása ezt tükrözi.

Ügyeljen arra, hogy hol tárolja cikkeit. A Google a közelmúltban megváltoztatta algoritmusát, hogy megbüntesse az "alacsony minőségű tartalommal foglalkozó farmokat". Úgy tűnik, hogy bizonyos cikkeket tartalmazó webhelyek, például az eHow és a Squidoo érintettek. Míg a cikkkönyvtárak jó kiegészítő forrást jelentenek a visszafelé mutató hivatkozásokhoz, a cikkeket, ha lehetséges, helyezze el saját webhelyén.

Ha további hasznos és kapcsolódó cikkekre mutató hivatkozásokat ad hozzá, az óriási előnyt jelenthet a cikk marketingje szempontjából. A hivatkozás hátoldalának hozzáadása az az előnye, hogy segít a keresési rangsorban, és egyre több cikkéhez juttatja el olvasóit.

Amikor cikkmarketinggel foglalkozik, fontos, hogy a cikkben végig lézerszerűen összpontosítson a választott kulcsszóláncra. Ne ismételje meg újra és újra a karakterláncot - ez egy spam taktika -, de ügyeljen arra, hogy minden tartalom közvetlenül kapcsolódik a tárgyhoz.

Miután jóváhagyták az EzineArticle-t, küldje be azt a cikket más nagyobb cikkek könyvtárába, mint például a Buzzle, ArticleAlley és ArticlesFactory. A legtöbb nagyobb cikkkönyvtárban nem szerepel a következő címke. Továbbra is fontos, hogy ezeket a könyvtárakat elküldje, mert az ezekből a címtárakból származó cikkek összességében továbbra is jó helyen állnak.

Rendkívül fontos a cikk témájához kapcsolódó kulcsszavak létrehozása, ha azt szeretné, hogy cikkét sokan megtekintsék. Ha nem adja meg ezeket a releváns kulcsszavakat, akkor a cikk nem fog sok megtekintést kapni, vagyis a kemény munkát a semmiért végezte!

A cikkmarketing sikeréhez nagy közönséggel kell rendelkeznie. Viszont nem kell az egész lakosságnak írni. Jobb, ha ezer érdeklődő vásárló olvassa el a cikkedet, mint millió ember, akit nem érdekel. Ne hagyja, hogy a kulcsközönség figyelmen kívül hagyja.

Az emberek folyamatosan érkeznek üzleti ötleteikkel a neten keresztül, így akár egy hónapra halasztja is vállalkozásalapítási tervét, az azt jelentheti, hogy több mint száz további versenytárssal áll szemben egy adott piaci rést. Olvassa el ezt a cikket, és kezdje el vállalkozása felépítését, ha sikeres akar lenni.