Ékszer-tanácsok mind kezdőknek, mind szakértőknek

Mielőtt belemerülne az ékszer világába, kérdezze meg magától, hogy mit jelent valójában Önnek. Ismeri a különféle ékszereket és hogyan tudja felismerni a minőségi ékszereket? Az ékszerek megértése olyan egyszerű, mint a funkció és a preferencia. Nézze meg a következő tippeket, hogy megismerje az ékszer-kérdésekre adott válaszokat, amelyekről Ön még nem is tudta, hogy volt.

Kétféle kategóriába tartozik az ékszer. A finom ékszerek ezüstből, aranyból vagy platínból készült ékszerek, és bármilyen drágakő vagy féldrágakő drágakövekkel kombinálva vannak. A jelmeznek minősített ékszerek bármilyen olcsó fémekből készült ékszerek, amelyek csak ezüst vagy arany felülettel rendelkeznek, valamint szintetikus vagy műanyag "drágakövek". Mindkét kategóriának megvan a maga előnye és hátránya, és ez tényleg a személyes ízléstől és költségvetéstől függ, amely segít meghatározni, melyiket vásárolja.

Nem kell egyeznie a hagyományos átlátszó gyémántokkal. A gyémántok a szivárvány szinte minden színében kaphatók. Jönnek kék, rózsaszín, piros, sárga, barna, fekete, lila és még sok más színben. Találhat olyan darabokat, ahol a fókuszpont a színes gyémántok, vagy olyan darabokat, ahol akcentussal viselkednek.

Vegye le a gyűrűjét, amikor zuhanyozik. Gyakran kísértés lehet, ha folyamatosan tartja az esküvői zenekarát vagy az ígéretét, de a szappanban, a testmosásban és a samponban levő vegyi anyagok negatív hatással lehetnek a gyűrűre. További nagyszerű ok az, hogy a gyűrűk gyakran lecsúszhatnak és eltűnhetnek a csatornában. Tartsa gyűrűjét örökké és biztonságosan, mielőtt lezuhan, a zuhanyba lépés előtt távolítsa el.

Ha elveszíti a fülbevalói pillangótartóját, könnyen kicserélheti azokat. A helyi kézműves boltokban az ékszerkészítő folyosókon fülbevalók cseréje található. Különböző fémekben találhatók, mint például ezüst, aranyozás, ezüstöztetés vagy ezüst tónusú fém. Többé nem kell kidobnia a régi fülbevalóit, meglehetősen megfizethető módon cserélheti ki a hátlapot.

Amikor kiválasztja az esküvői viseleteket, először döntse el, hogy meg kívánja vásárolni vagy bérelni. A menyasszonyként használt ékszerek gyakran nem feltétlenül olyanok, amelyeket újra viselni szeretne, tehát a bérlés kiváló választás, és magasabb szintű tárgyakhoz vezet, mint amennyit lehetséges lenne vásárolni.

Hacsak nem adsz vőlegényednek örökséggyűrűt, ne vásároljon el egy eljegyzési gyűrűt. Ne érintse meg a nyomást, hogy vásároljon valamit az Ön ártartományából, de győződjön meg arról, hogy talál egy gyűrűt, amely megfelel a jövőbeli menyasszonyának, és imádja a gyűrűt. Miért tönkreteheti a pillanatot azáltal, hogy vissza kell vennie a gyűrűt átméretezés céljából, vagy ami még rosszabb, csak vissza kell vennie?

Nem számít, mi a célja a cikk elolvasása, remélhetőleg adtunk neked két-két tippet a segítségre. Előfordulhat, hogy stílusosabb ékszerválasztást választ, vagy akár pénzt takaríthat meg a jó ajánlatok felismerésével. A jó ízlés azt jelenti, hogy ennek a művészetnek kitéve, és ékszerekkel kapcsolatos ismereteket kapunk.